Drogi Weq.
Co powiesz na stworzenie drugiej gry tekstowej kreowanej wspólnie z osobami z tego forum?
Zgłaszam też swą kandydaturę na współtwórce .
Gra tekstowa
Moderator: dEmoraliZator
Re: Gra tekstowa
Weq to by musial studio zalozyc zeby ogarnac Otchlan i jeszcze druga gre robic
Weq Games xd
Czemu nie, tylko zeby nie byla gorsza bo Otchłań to mocny zawodnik
Weq Games xd
Czemu nie, tylko zeby nie byla gorsza bo Otchłań to mocny zawodnik
-
Wiecie, że było wielu na tym forum, co próbowało zrobić grę tekstową i niewielu (o ile ktokolwiek?), komu się to udało?
Weq jest bardzo uparty (w pozytywnym sensie!) i przez to tworzy grę aż do dzisiaj. Za to go trzeba szanować.
Weq jest bardzo uparty (w pozytywnym sensie!) i przez to tworzy grę aż do dzisiaj. Za to go trzeba szanować.
Im dłużej spoglądasz w Otchłań, tym bardziej Otchłań patrzy się w Twoją stronę
To prawda Ale ze w ogole stworzyl tak genialna gre od 1998 do 2016 minelo sporo czasu jednak
Dziękuję za słowa uznania :P
I niestety einstein ma rację - najdalej zaszedł ArSud.
To jest jednak kawał roboty... Krainy, questy, moby, reguły tworzenia, dokumentacja, testy, ogólny nadzór. No i nie wszyscy przyjmują dobrze krytykę "Kolego ten opis jest do bani" ;)
Nie, żeby u mnie nie było opisów, które uważam za grafomanię :P
I niestety einstein ma rację - najdalej zaszedł ArSud.
To jest jednak kawał roboty... Krainy, questy, moby, reguły tworzenia, dokumentacja, testy, ogólny nadzór. No i nie wszyscy przyjmują dobrze krytykę "Kolego ten opis jest do bani" ;)
Nie, żeby u mnie nie było opisów, które uważam za grafomanię :P
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
Pierwszy raz znalazłem grę tekstową na płycie Entera i wtedy dowiedziałem się że takie gry istnieją.
Tamta niestety była po angielsku a ja w wieku 13 lat nie za wiele umiałem więc nie dało się grać.
Po pewnym dłuuuugim czasie znalazłem na youtube filmik "Otchłań - Historia Zapomnianej Gry Tekstowej" i dzięki temu wreszcie znalazłem to co chciałem.
P.s. najtrudniejsza gra w jak ą grałem (:
Tamta niestety była po angielsku a ja w wieku 13 lat nie za wiele umiałem więc nie dało się grać.
Po pewnym dłuuuugim czasie znalazłem na youtube filmik "Otchłań - Historia Zapomnianej Gry Tekstowej" i dzięki temu wreszcie znalazłem to co chciałem.
P.s. najtrudniejsza gra w jak ą grałem (:
Moje dzieciństwo to byl Windows 98 (Jazz Jackrabbit2 <3) Wiec po wpisaniu Windows 98 na YT wyskoczyl film Włodka, co prawda byl o 95 ale patrze prawie milion wyswietlen no to *klik*
Spodobal mi sie wiec obejrzalem wiecej filmow i natrafilem na wlasnie film o Otchłani
Coo tekstowa ? O.o Hmm... calkiem
sympatyczny ten Weq... hej, to moze byc fajne
No to wchodze na strone czytam za darmo sciagam i wooow
Te pierwsze tygodnie z Otchłanią to byly niezapomniane chwile Na wakacjach duzo gralem i tez mam bardzo mile wspomnienia
Tak oto sie zaczela przygoda z Otchlania (kwiecien tego roku) Wielkie dzieki Weq (Włodkowi tez sie naleza za film ktory juz na pamiec znam no ale jego tu nie ma xD)
PS Bardzo fajna i ogromnie wciagajaca gra Ogromnym plusem jest wlasnie to, ze to my tworzymy sobie swiat w wyobrazni
PPS Zapomnialem podziekowac rowniez Hoborgowi
Spodobal mi sie wiec obejrzalem wiecej filmow i natrafilem na wlasnie film o Otchłani
Coo tekstowa ? O.o Hmm... calkiem
sympatyczny ten Weq... hej, to moze byc fajne
No to wchodze na strone czytam za darmo sciagam i wooow
Te pierwsze tygodnie z Otchłanią to byly niezapomniane chwile Na wakacjach duzo gralem i tez mam bardzo mile wspomnienia
Tak oto sie zaczela przygoda z Otchlania (kwiecien tego roku) Wielkie dzieki Weq (Włodkowi tez sie naleza za film ktory juz na pamiec znam no ale jego tu nie ma xD)
PS Bardzo fajna i ogromnie wciagajaca gra Ogromnym plusem jest wlasnie to, ze to my tworzymy sobie swiat w wyobrazni
PPS Zapomnialem podziekowac rowniez Hoborgowi