Victoria i serce
Moderatorzy: beluosus, dEmoraliZator
-
Re: Victoria i serce
łaaaaał dzięki
Ciekawa sprawa...Estella pisze:Jeśli Syfian został zabity od razu w krypcie, to niestety przed walką zdążył zabić Victorię.
Co oznacza przedwczesne zakończenie przygody.Konik pisze:Ups... To wiele wyjaśnia...
Ehh, no trudno.
Właśnie odnalazłem Victorię w "Pod Czerwonym Bykiem"
Po zagadaniu powiedziała, że Serce należy zniszczyć. Niestety, nie wiedząc co zrobić z Sercem, jakiś czas temu albo je poświęciłem albo zostawiłem w mieszkaniu Victorii - tak czy siak, Serce przepadło.
Jakkolwiek quest pewnie ciągnął się dalej ale czy to nie powinno się liczyć jako "zniszczenie"?
Pozdr
Byłam przekonana, że Victoria się nie odradza.
Albo się myliłam, albo błąd.
Albo się myliłam, albo błąd.
Hej, gdzie znajdę karczmę pod klonami? Zagadałem Maga w karczmie "pianka na brodzie", który to mówi żebym zagadał Victorię która jest przy nim. Jednak muszę znaleźć tę karczmę pod klonami bo dziewczyny przy Lotharze nie ma.
Debris, ty chyba grasz krasnoludem/hobbitem, oni zaczynają w hexen i tam jest inna karczma
...
Tak, właśnie przeniosłem się do Mantaru, trochę mnie Lothar zdezinformował.
Zatrzymałem się na tym queście - oddałem orkowi serce w krypcie, Victoria przeżyła i mieliśmy się spotkać za dwa dni w gospodzie Pod Czerwonym Bykiem. Z orkiem się szybko uwinąłem i poszedłem do gospody. Czekam, czekam i nic. O co kaman?
[48% 100% 31% 22g 139exp G5]spo napis
"Otchłań rządzi!"
"Otchłań rządzi!"
jeśli masz save po zabiciu to idź do byka i czekaj - victoria pojawi ci się tam około godziny 13tej dnia drugiego lub nawet trzeciego (zależnie od tego kiedy byłeś w krypcie) - możesz odpoczywać w karczmie jak się pojawi to będzie komunikat ala "victoria przychodzi od wschodu" - jak przyjdzie to dopiero zrób zapis
-
Ludzie pomóżcie! Zabiłem Syfiana w latarni, poszedłem do karczmy, poczekałem i zagaduję do Victorii a ona "nie będę gadać z takimi jak ty" "odwal się" itp. Co zrobiłem źle?
-
Wygląda na to, że Twoja postać ma kiepską reputację. O reputacji możesz poczytać w grze wpisując "pomoc reputacja". Sprawdź "dane" postaci jaką masz reputację. Na tym forum temat reputacji był już poruszany i możesz tu znaleźć informacje jak o nią dbać aby nie spadła.
-
Dzięki, pytanie tylko czy mogę teraz pochodzić po mieście i poprawić reputację, czy Victoria w tym czasie zniknie?
wielce prawdopodobne że sobie pójdzie ale czasami można ją okazjonalnie w karczmie, może jeszcze da radę dokończyć zadanie dzięki temu.
Głupia sprawa... czy quest zaczyna się "Pod klonem" czy "Pod czerwonym bykiem"? Na 3lv trzeba zagadać Victorię (znaczy pewnie sama zagada)?
-
Ten quest NIE zaczyna się "Pod czerwonym bykiem" oraz NIE zaczyna się na 3lv.