Cześć,
nie wiem, czy dobry dział. Jeśli nie, proszę admina o przeniesienie.
Mam taki problem, że mam opinię - nie jesteś lubiany. Pomimo wykonywania wielu misji z Biura Tajemnic, opinia wcale mi się nie poprawia. Przez złą opinię nie mogę zagadywać do MOBów, a w związku z tym nie mogę np. dokończyć przygody "Spadek".
Jak mogę poprawić swoją opinię?
Zła opinia, jak ją poprawić?
Moderatorzy: beluosus, dEmoraliZator
-
Re: Zła opinia, jak ją poprawić?
Wróciłam z kilkuletniego spaceru, czasem był bardzo entuzjastyczny, czasem trochę zgubiłam drogę... Ale jednak żyję! 
Otóż, obawiam się, że wątek trochę stary, aaaale... Nie ma odpowiedzi, to się wtrynię. Aby poprawić sobie opinię, na pewno trzeba przestać robić to, co ją zepsuło- spać na ulicach, chamsko się odzywać czy atakować NPC. Czasami wyniesienie się na dłuższy czas z miasta może wpłynąć na uregulowanie opinii. Dalej jedź z tymi zadaniami i uzbrój się w cierpliwość. Wejść na schodki dobrej reputacji jest trudniej niż z nich zlecieć.
Pozdro, że jeszcze ktoś gra, pisze tu i w ogóle, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Otóż, obawiam się, że wątek trochę stary, aaaale... Nie ma odpowiedzi, to się wtrynię. Aby poprawić sobie opinię, na pewno trzeba przestać robić to, co ją zepsuło- spać na ulicach, chamsko się odzywać czy atakować NPC. Czasami wyniesienie się na dłuższy czas z miasta może wpłynąć na uregulowanie opinii. Dalej jedź z tymi zadaniami i uzbrój się w cierpliwość. Wejść na schodki dobrej reputacji jest trudniej niż z nich zlecieć.
Pozdro, że jeszcze ktoś gra, pisze tu i w ogóle, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Ona umrze, on-wszystkim jest pisany zgon.