Skrytobójcy kontra Caranel
Moderatorzy: beluosus, dEmoraliZator
Skrytobójcy kontra Caranel
Cześć,
mam problem i już jakiś czas staram się go rozwiązać, ale nie wychodzi. dostałem misję od Mistrza Skrytobójców w Gildii. Odnaleźć i zgładzić niezrzeszonego skrytobójcę wynajętego przez Caranela. Znalazłem, zabiłem, z dropa jak dobrze pamiętam miałem tylko matowy sztylet. Poszedłem oddać questa do mistrza, podziękował mi, wręczył 700 złota i... quest dalej zalega mi w liście przygód.
Zagadywałem Mistrza o owego skrytobójcę, misję, przygodę i parę inny pozycji. Byłem u Caranela, podobnie. Nic nie mają mi do powiedzenia. Coś pominąłem?
mam problem i już jakiś czas staram się go rozwiązać, ale nie wychodzi. dostałem misję od Mistrza Skrytobójców w Gildii. Odnaleźć i zgładzić niezrzeszonego skrytobójcę wynajętego przez Caranela. Znalazłem, zabiłem, z dropa jak dobrze pamiętam miałem tylko matowy sztylet. Poszedłem oddać questa do mistrza, podziękował mi, wręczył 700 złota i... quest dalej zalega mi w liście przygód.
Zagadywałem Mistrza o owego skrytobójcę, misję, przygodę i parę inny pozycji. Byłem u Caranela, podobnie. Nic nie mają mi do powiedzenia. Coś pominąłem?
-
Re: Skrytobójcy kontra Caranel
Też mam ten problem :) Byłam nawet we wszystkich innych gildiach skrytobójców, bo myślałam, że może ten skrytobójca został wysłany przez gildię z innego miasta, ale nic. Wydaje mi się, że to był koniec questu, tylko po prostu nie zniknął :/
Niestety w tym quescie jest błąd na to wygląda...
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
Szkoda, będzie mnie irytować za każdym razem jak użyje komendy "przygody", że dalej coś mi zalega w Quest logu.
Ps, czy nie jest możliwe trochę rozbudowanie owego dziennika zadań? osobiście lubię sobie pograć różnymi klasami, po testować możliwości, znaleźć tą "ulubioną". Obecnie skrytobójca lvl 20, wojownik lvl 16, i na tapecie mag lvl 7 - swoją drogą ciężko nim idzie.
Czy jest możliwość albo rozbudowania komendy "przygody" o listę wszystkich zrealizowanych questów np z komentarzem "zrobione/wykonane/zaliczone" lub ewentualnie dodać nową komendę gdzie byłby spis takich wykonanych zleceń/zadań?:) Teraz radze sobie w sposób następujący: kartka i notka jaki quest obecnie mam rozpoczęty i na jakim etapie jeśli trochę już działałem ku jego końcowi. A niech mi się ta kartka zawieruszy i problem:)
Ps, czy nie jest możliwe trochę rozbudowanie owego dziennika zadań? osobiście lubię sobie pograć różnymi klasami, po testować możliwości, znaleźć tą "ulubioną". Obecnie skrytobójca lvl 20, wojownik lvl 16, i na tapecie mag lvl 7 - swoją drogą ciężko nim idzie.
Czy jest możliwość albo rozbudowania komendy "przygody" o listę wszystkich zrealizowanych questów np z komentarzem "zrobione/wykonane/zaliczone" lub ewentualnie dodać nową komendę gdzie byłby spis takich wykonanych zleceń/zadań?:) Teraz radze sobie w sposób następujący: kartka i notka jaki quest obecnie mam rozpoczęty i na jakim etapie jeśli trochę już działałem ku jego końcowi. A niech mi się ta kartka zawieruszy i problem:)
Ja sobie wszystko zapisuję w notatniku na komputerze
Użyj "przygody spotkane" :PDoldox pisze:
Czy jest możliwość albo rozbudowania komendy "przygody" o listę wszystkich zrealizowanych questów np z komentarzem "zrobione/wykonane/zaliczone"
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
O patrz! Dzięki!Weq pisze:Użyj "przygody spotkane"Doldox pisze:
Czy jest możliwość albo rozbudowania komendy "przygody" o listę wszystkich zrealizowanych questów np z komentarzem "zrobione/wykonane/zaliczone"
Ciekawe ile jest jeszcze takich "ukrytych" komend, których jeszcze nie wymyśliłem aby spróbować:)
Lekko odkopuje, po dłuższej przerwie, sprawy prywatne, wracam do Otchłani, patrzę sobie na "przygody spotkane" i ku uciesze w wersji 1.3 v74 "Skrytobójcy kontra Caranel" zostało już pomyślnie zakończone, nie zalega w "przygodach" ale mam teraz inny problem. Misja "Porwanie Dzieci" mam i w "przygody" i w "przygody spotkane" Skrupulatnie dla postaci, którą obecnie gram robiłem sobie notatki nt podjętych zadań i zakończonych. Na 120% jestem przekonany, że tę misję wykonałem, otrzymałem za nią:
- 700 złotych monet
- 6050 pkt doświadczenia.
http://scr.hu/33oi/0cgg7
Za to zapomniałem zapisać datę kiedy oddałem Lotharowi składniki na miksturę pamięci:)
Pozdrawiam
Doldox
- 700 złotych monet
- 6050 pkt doświadczenia.
http://scr.hu/33oi/0cgg7
Za to zapomniałem zapisać datę kiedy oddałem Lotharowi składniki na miksturę pamięci:)
Pozdrawiam
Doldox
Łączę wątki, więc poproszę o dodatkową informację Czy to ten quest, w którym dzieciaki były u pająków? Bo jeśli tak, a quest (nie)zakończyłeś oddając je w wiosce i zadając raport w BT, to to ma jeszcze kontynuację. O ile mnie pamięć nie myli, to po jakimś czasie masz kolejną część od szefa z BT. Kursuj tam co kilka dni, ale lepiej dla pewności codziennie
Mój problem z questem od Mistrza Skrytobójców polega na tym, że pokonałam tego skrytobójcę, wzięłam dropa, ale on zwiał - uciekł gdzieś pomiędzy budynki. Wracam do mistrza, a on mi, że mi się nie udało.