Soczewka
Moderatorzy: beluosus, dEmoraliZator
Re: Soczewka
Też myślałem, że będzie jakoś ukryta. W pojemniku do przeszukania itd.
Szybko dodam że wejście do tej komórki bardzo prosto jest wyważyć więc nie trzeba zabijać strażnika.
A co z tym zakładem szlifierskim?
zabijam tych strażników od 5 lvli i nie znalazłem klucza
mam problem ze strażnikami, ubiłem ich chyba ze 20 i nadal nie zdobyłem klucza.
Czy to musi być jakiś konkretny strażnik?
Czy to musi być jakiś konkretny strażnik?
w końcu udało mi się zdobyć ten klucz i odniosłem soczewkę do latarni i teraz czekam na statek i się doczekać nie mogę
ktoś wie kiedy przypłynie? soczewkę odniosłem o 14 godz 371 dnia wyprawy i mam 36 poziom
ktoś wie kiedy przypłynie? soczewkę odniosłem o 14 godz 371 dnia wyprawy i mam 36 poziom
Ale gdzie dokładnie? Wychodzę z latarni, spotykam marynarza. Zagaduję, on nic nie wie, idę do góry, 2 razy w prawo, dół, idę w prawo, idę, idę, spotykam staruszka: nic nie wie...Slashu pisze:Klucz ma dziadek mieszkający na prawo od latarni. Wystarczy do niego zagadać.
Masz na pewno to zadanie aktywne?pawlikok pisze:Ale gdzie dokładnie? Wychodzę z latarni, spotykam marynarza. Zagaduję, on nic nie wie, idę do góry, 2 razy w prawo, dół, idę w prawo, idę, idę, spotykam staruszka: nic nie wie...Slashu pisze:Klucz ma dziadek mieszkający na prawo od latarni. Wystarczy do niego zagadać.
Przyznam, że cały ten temat jest dla mnie nieco dziwny.
Sam nie wiem czy soczewki mam szukać w Mantarze czy Skulldust.
Zepustą mogę znaleźć w latarni w Mantarze? Na pewno jej tam nie ma w podziemiu latarni.
Co z tą "komórką" na wschodzie Skulldust? Zabiłem kilku strażników miasta, żaden nie miał klucza.
Wyważenie nie daje rady, jestem magiem.
Jakieś wskazówki gdzie szukać?
Sam nie wiem czy soczewki mam szukać w Mantarze czy Skulldust.
Zepustą mogę znaleźć w latarni w Mantarze? Na pewno jej tam nie ma w podziemiu latarni.
Co z tą "komórką" na wschodzie Skulldust? Zabiłem kilku strażników miasta, żaden nie miał klucza.
Wyważenie nie daje rady, jestem magiem.
Jakieś wskazówki gdzie szukać?
Nie potrzebujesz klucza. Drzwi wystarczy wywazyc, a same drzwi sa na ZACHODZIE, max na zachod w Skulldust i jest wejscie do kamienicy
Faktycznie, pomyliłem się, chodziło mi o zachód, a nie wschód.
Myślałem, że jako mag z 18 siły nie dam rady ich wyważyć, ale w końcu się udało.
Faktycznie, latarnia tam jest, i po rozmowie z em. marynarzem zdobyłem soczewkę.
Dzięki!
Myślałem, że jako mag z 18 siły nie dam rady ich wyważyć, ale w końcu się udało.
Faktycznie, latarnia tam jest, i po rozmowie z em. marynarzem zdobyłem soczewkę.
Dzięki!
Mam pytanie, gdzie jest dokładnie ten emerytowany marynarz? Nie mogę go znaleźć, a bardzo chciałabym dostać ten klucz.
- Ivar Łucznik
Ale jaja! Jeszcze ktoś gra w Otchłań!
Dotarłeś do Dolnego Skulldust?
Marynarz jest w chatce, w linii prostej 2E od latarni.
"Mój sekret celności? - Praktyka" - Simo Häyhä
Nie dotarłam jeszcze do dolnego Skulldust . Najpierw muszę się przebić przez te drzwi do komórki, a nie za bardzo mi to wychodzi.
Update: Zdobyłam kluczyk! ^^
Update: Zdobyłam kluczyk! ^^